sâmbătă, 10 decembrie 2016

Scrisoare catre suflet

Draga suflet,


Scriu lacrimile in locul ratiunii mele. Toate emotiile, frustrarile si dezamgirile imi acapareaza mintea si inima. Firircelele de bucurie se chinuie sa imi spuna ca exista si ele intr-un colt pe care am uitat sa il mai privesc. Saracele nu vor altceva decat atentie. 

Am fost acuzata de unii ca ii tin legati de mine. Nu, eu nu fac altceva decat sa lupt. Sa lupt pentru sentimentele frumoase care zac ascunse in strafundul fiintei mele. Nu o sa inteleg de ce oamenii au plecat de langa mine cand mi-am deschis inima si gandurile. Poate ca trebuie sa pastrez totul intr-un cufar pe care doar eu sa il pot deschide.

Am renuntat la tot si am luat-o de la capat cu sperante. Am cazut si m-am impiedicat de o mie de ori ca sa ma ridic mai puternica si mai increzatoare. Am descoperit ca nimic nu este usor si ca iti trebuie putere sa ridici munti. Iti trebuie putere sa ridici visuri si impliniri. Cantecele dragostei pure iti pot oferi cele mai frumoase trairi si stari. Trebuie doar sa invatam sa le ascultam.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu