miercuri, 12 februarie 2020

Singur în doi



Avem relații dar nu avem iubire, sau am pierdut-o pe drum, undeva departe.
Stam in relatii care nu functioneaza, ca sa nu fim vazuti prost in societate, sau ca sa ne complacem in etapa obișnuinței. Dar nici măcar acest lucru nu este cel mai grav. Cea mai mare problema este atunci când ne căsătorim ca "asa trebuie, "asa se cade". De ce sa stam necasatoriti? Da, de ce să stai mai mult de 4-5 ani necăsătorit, dar daca esti nefericit, nu te căsători ca speri ca vei fi. A, si mai mult de atat nu face un COPIL în speranța că va veti uni destinele, subit si in mod magic.

Dacă nu ai timp de sufletul tau, nu poti avea nici de o relație, d'apai de o căsătorie. Dacă înainte de "pasul  cel mare" simti incertitudine, asta inseamna nesiguranta pe ce urmează să fie. Dacă simți pentru o fracțiune ca ceva sau cineva te distrage, asa poate va fi toată viața.

Nu poti fi fericit daca persoana de langa tine nu este fericită. O relatie de iubire este un consimtamant in DOI. Nu exista "nu am timp, nu există "prea mult", nu exista "prea putin". Toate deciziile trebuie luate asumat. Nu trebuie sa existe compromisuri inegale. Nu poti impune unei persoane sa asculte deciziile pe care le iei individual.

Fiti sinceri si spuneti-va adevarul. Vouă si apoi celor din jur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu