marți, 28 iulie 2015

Prima iubire-un loc în care te vei întoarce mereu cu sufletul



Mi-e un dor nebun de tot ce înseamnă noi. Mi-e dor de toate momentele fantastice de care mă bucuram ca un copil care vedea pentru prima dată o jucărie. Cu toate acestea, nu pot spune că te mai iubesc. Pare ciudat, nu?! Iubirea pentru anumite trăiri a rămas la fel..de aceea pot pune egal încă între iubire şi noi.


M-ai iubit şi dupa ce ai spus adio! Ai renunţat cu lacrimi în ochi la un vis frumos în care mă visam mireasă. Ai renunţat la o iubire despre care ştiai că o să dai greu…Nu am înţeles niciodată de ce oamenii pleacă, deşi vor să stea. Chiar şi cei din jur ţi au spus că o să îţi fie greu să pleci dintr un loc în care ai simţit cu toata fiinţa ta ce înseamnă iubirea…şi ţi s-a dovedit de mii de ori că te ai întors în trecut cu paşi repezi caci, ţi-era dor. Ţi-era dor de sentimentul pe care îl întâlnisei pentru prima dată. Nu o să te judec niciodată pentru că eu nu condamn lucrurile făcute din inimă. În schimb, nu o să înţeleg niciodată persoanele care vor să uite trecutul..mai degrabă să fugă de el. Acesta trebuie asumat pentru că face parte din tot ce înseamnă”eu”. E ca şi cum ai vrea să uiţi alfabetul dar, în acelaş timp, să ai capacitatea de a citi.

vineri, 24 iulie 2015

Ce înseamnă să îţi fie dor!




Dorul inundă sufletul de lacrimi care se usucă foarte greu. Când îţi este dor de cineva, îţi tremură inima că nu poţi să te bucuri de prezenţa persoanei dragi. Este dificil să zâmbeşti cu lacrimi în ochi, inspirând parfumul melancoliei..căci..dorul asta este..o stare de melancolie. Amintirile sunt ca nişte linguriţe de miere care alină sufletul; te fac să retrăieşti momente călduroase pentru o clipă..dar,  în acelaş timp, sunt ca fructul oprit. Ştii că nu poţi să îl ai dar,  totuşi speri la aroma visului. Strigătul speranţei este răsunător dar, gura tace. Numai cine cunoaşte taina iubirii poate înţelege cu adevărat acest fenomen. E uşor să visăm dar, e greu să ne urmăm visele. Ne dorim iubire  dar dam de ceaţă căci iubirea este… un mister ce trebuie descoperit. Fiecare îl defineşte în modul sau, de aceea, pare percepută diferit. Dacă învăţăm să citim cuvintele cheie din suflet, putem să descoperim sentimentele ce “zac”şi doresc să fie socase la suprafaţă pentru a da lumina chipului.

sâmbătă, 18 iulie 2015

Visele clădite din amintiri!


 Când calci în picioare niște sentimente dar vrei ca totul să fie ca înainte, e ca și cum mototolești o coală de un alb impecabil și vrei să fie la fel dupa ce o despătureşti. Nu poți strivi niște trăiri doar pentru că vrei să fugi de realitate. E ca și cum ai vrea să îți creezi un alt destin, dar cu consecinţe neasumate. Apoi urmezi nişte vise clădite pe cărări necunoscute și te împiedici… Când se rupe o legătură dintre două persoane, se sparge trecutul în bucăţi de amintiri. Atât rămâne după tot ce s-a întâmplat între  două persoane. Amintirile! E ca şi cum ai îngloba tot ce a fost frumos într- un bol de sticlă şi îl priveşti oridecâteori vrei să faci o retrospectivă a umbrelor sufletului care strigă după salvare. Visele nopţilor pecetluite cu parfumul săruturilor se vor infinite. Razele lunii, împreuna cu stelele vor predestina în taină. 

miercuri, 15 iulie 2015

Melancolia în oglinda vieţii

Melancolia în oglinda vieţii

Şi-au trecut ani, şi-au trecut vise. Am întâlnit iubirea când nu ştiam ce înseamnă viaţa. Am încercat să lupt..stangaci, cu mare speranţă însă. Este incredibil cât de mult poate să iubească cineva chiar dacă sufletul se inundă de lacrimi reci, neavând împlinire. Timpul s-a scurs pe lângă noi ca nisipul dintr-o clepsidră; Nu ne-am fi gândit niciodată că o să ne aducă în acelaş loc, la aceeași oră, într-o zi care părea obișnuită. E incredibil cât de mult se poate schimba un om, nu-i asa? Oamenii se schimbă dar trăirile nu se uită. Cine se astepta ca destinele a doi oameni care păreau diferite..se pot întâlni cu aceeaşi simțire; dar, nimic nu este întâmplător, nu? Totul se întamplă cu un scop. Fiecare pas îl urmează pe celălalt şi se concretizează într-un cerc numit viaţă. Orice picătură de împlinire, trebuie preţuită la timpul ei, fară să uitam că şi “căzăturile” ne-au făcut puternici şi ne au învăţat că trebuie să luptăm pentru împlinirea sufletească .